Termokrus med logo – den perfekte firmagave til vinterhalvåret

Kaffe på farten

Termokrus er uden tvivl en fantastisk opfindelse. For travle mennesker, som mange af os er, er det perfekt, at vi kan få lov at have vores kaffe eller te med på vejen uden, at man er nødt til at købe det i dyre domme på tankstationer rundt omkring. Termokruset eller termokoppen giver dig muligheden for at holde din drik på den helt rigtige temperatur.

De findes i et hav af forskellige farver og størrelser, så der vil altid være en for enhver smag. En helt perfekt termokrus / termokop er gerne dobbeltvægget og har en vakuumeffekt, der gør, at den virkelig holder tæt, så væsken hverken løber ud eller mister temperaturen. Ved mange termokrus kan du også lave din te eller kaffe direkte i koppen, takket være stempelkande-funktionen. Derved behøver du ikke lave en hel kande derhjemme for at kunne få en enkelt kop med på farten.

Hos TopSupplies har vi termokrus til alles behov, om du vil have dem drypfri, med indbygget kop, med indbygget trådløs højttaler eller miljøvenlige, så har vi et bredt og spændende sortiment af nøje udvalgte termokrus i forskellige størrelser, varianter og designs, som er forhandlet til konkurrencedygtige priser – alle omkostninger inkluderet.

Giv din kunde et professionelt indtryk

Når du har kundemøder, er det oftest de små elementer og detaljer, der gør det største indtryk. De fleste virksomheder byder deres kunder eller besøgende på en kop kaffe. Med et termokrus eller take-away krus med logo, kan du sende din kunde eller samarbejdspartnere ud ad døren med et personligt og professionelt indtryk af din virksomhed. Krusene er nemme at håndtere i bilen, offentlig transport og på cykel, hvorfor det giver en god oplevelse med videre for kunden efter sit besøg hos jer. Det kan derfor være et nyttigt produkt for kunden at bruge fremadrettet, hvilken også giver din virksomhed en utrolig effektiv reklameværdi.

Termokrus til at have med i bilen

Kaffe, te eller andre varme drikke kan være den gode start på dagen. Derfor kan et termokrus være ideelt for en kørende sælger, eller dig som er på farten i længere tid, som ikke kan undvære sin kaffe. Vores termokrus kan holde på varmen i alt fra 2-5 timer, hvor det er vigtigt at finde den model, der passer bedst i form af dit behov og markedsføring. Vi har udvalgt forskellige modeller, der er egnet til brug i bilen med forskellige funktioner f.eks. vores take-away krus med logo af silikone er super smarte til bilen. Låget holder nemlig tæt og bevarer både aromaen og varmen i kaffen. Med et logotryk på et take-away krus, er du udstyret til at skabe reklameværdi, hvor end du bevæger dig. Det kan både være, du får skabt synlighed for din virksomhed eller budskab, mens man venter på bussen, når man sidder i toget, eller når man venter ved et trafiklys.

Trykte termokrus skaber optimal reklame

Termokrus er ekstremt populære. Takket være termokrusets isolerende kvalitet, forbliver drikken lige så varm eller kold, som du ønsker den. Om det nu er som reklame, eller som gave til medarbejdere, kunder og leverandører: Et krus er bare noget man elsker at få. Kan man ikke lige bruge det derhjemme, har man det stående på arbejde eller omvendt. Termokrusene kan let vaskes, så det kan blive brugt igen. Det er derfor en reklameartikel, som kan give din virksomhed synlighed i både private og professionelle sammenhænge, hvor de bliver brugt. Kaffe eller te er noget de fleste forbinder med noget positivt, hvorfor det oftest efterlader et godt indtryk, når dit virksomhedslogo bliver set i offentligheden.

Få hjælp til reklametermokrus og bestil allerede i dag

Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på en bestemt volumen af termokrus. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til reklametermokrus, men vi har dog et minimumskrav for antal styks for at sætte produktionen i gang.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.