Sluk tørsten og styrk dit brand med drikkedunke med firmalogo

Drikkedunke til alle situationer

Flere og flere dyrker motion i deres fritid, da folk er blevet mere bevidste om helbred og sundhed. Vi ser derfor virksomheder støtte op dette ved at deltage til løb, firmabold og andre arrangementer, der samtidig støtter et godt formål. Hos TopSupplies fås drikkedunke i mange udformninger, størrelser og farver. En drikkedunk er en god erstatning for plastikflasker med kildevand, som vi køber i supermarkeder. Vi skal passe på vores natur, og det kan vi bl.a. gøre ved at købe genanvendelige flasker og fylde dem med vand fra hanen. Det er samtidig væsentligt billigere i længden.

Når du er på udkig efter en drikkedunk, så er det vigtigt, du tænker på, hvilken situation du skal bruge drikkedunken i. Er du f.eks. på udkig efter en drikkedunk, der skal kunne holde vandet koldt hele dagen, eller skal det derimod være en flaske med plads til større mængder vand og en hank, til når du skal på en lang tur, så er det selvfølgelig ikke alle drikkedunke, der er perfekte for dig.

Hos TopSupplies har vi drikkedunke til alles behov, om du vil have dem i glas, metal, plastik eller miljøvenlige, så har vi et bredt og spændende sortiment af nøje udvalgte drikkedunke i forskellige størrelser, varianter og designs, som er forhandlet til konkurrencedygtige priser – alle omkostninger inkluderet.

BPA-fri drikkedunke med logo

Alle drikkedunke i vores sortiment er BPA-fri, hvilket betyder, at du altid vil opleve at få en drikkedunk af høj kvalitet. Dunkene kan derfor være ideelle for både børn og voksne. De må gerne komme i opvaskemaskinen, hvilket gør dem lette at rengøre – dog kan vi ikke garantere for trykkets holdbarhed i opvaskemaskinen.

Signaler bæredygtighed

Vi ser mange virksomheder tilbyde medarbejderne frugtordninger og iskoldt vand i hanerne. Du har nu mulighed for at designe en reklamegave for dit firmahold, medarbejderne eller dine kunder i form af drikkedunke med dit logo eller reklame på. Den kan være nyttig at have med, når dine medarbejdere deltager til løb eller andre begivenheder på vegne af din virksomhed. Hvis du er en virksomhed, der ønsker at støtte op miljøet, kan du i stedet for plastikkrus eller engangskrus vælge at forære en drikkedunk med logo til dine medarbejdere. Hermed har de mulighed for at fylde den løbende med iskold vand i løbet af arbejdsdagen.

Her kan du vælge drikkeflasker såsom termodrikkedunke eller drikkedunke i bioplast, hvor tager du et skridt mod en mere bæredygtig hverdag uden engangsvandflasker i plast. Det er en simpel overgang, som ikke kræver særlig megen tilvænning, men som gør en stor forskel. Vælger du vores drikkedunke i rustfrit stål eller en af vores termodrikkedunke, får du en langtidsholdbar og bæredygtig løsning. De er robuste og kan holde til at komme med på farten – hvad end du er på arbejde, i skole eller noget helt tredje. Så vær med til at tage det grønne valg og lad jeres kunder vide, at I tænker på miljøet.

Styrk dit brand med drikkedunke med logo

At reklamere med sit logo på drikkedunke kan være en god reklamesøjle. Drikkedunke i plast bliver typisk anvendt til sportsarrangementer. Til arrangementer som disse er det både de aktive spillere og tilskuere, der vil kunne spotte dit logo. Vand kan være rart at have med rundt, hvorfor en drikkedunk er en sikker vinder som en effektiv reklamegave.

Hos TopSupplies kan du få trykt dit logo eller dit budskab på alle vores flasker. Det kan både være som en gave til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, hvor du støtter op om både en sund og aktiv livsstil, hvor man let kan have vand med sig. Det betyder samtidig også, at du får en bæredygtig reklameartikel, som ikke bare smides ud efter en enkelt gang. Reklameværdien er således i top for jeres virksomhed.

Få hjælp til reklamedrikkedunke og bestil allerede i dag

Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på en bestemt volumen af drikkedunke. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til reklamedrikkedunke, men vi har dog et minimumskrav for antal styks for at sætte produktionen i gang.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.