Slik med logo vinder taletid

Overrask dine kunder med reklameslik

Slik med logo er velsmagende og lækkert, som sætter dit firmanavn i forbindelse med dejlige oplevelser. Slik med logo er den lille ekstra ting, som gør, at jeres firmanavn huskes, både med hjernen og maven. Vi har stor erfaring med, at logoslik skaber en særligt god kunderelation og samtidig giver det kunden en ekstra sød opmærksomhed på netop dit firma. Slik med logo kan være slikposer, chokoladetyggegummi med tryk, pastilæsker eller vores bolcher med tryk af meget høj kvalitet, hvor smagen og logobudskabet er lige vigtigt. Alle produkter pakkes flot ind i en lækker indpakning med dit logo eller et billede af dit nye produkt, perfekt til messen, konferencen eller blot en lille hilsen i receptionen eller til mødet.

Slik med logo – en god samtalestarter

Ved at tilbyde slik med logo får du en ekstra mulighed for en dialog med kunden. Det kan være, at du vil tilbyde det som det første, når kunder skal tjekke ind på et hotel. Det kan også være, at du har en stand ved en messe, og gerne vil tiltrække folk med lidt sødt. Eller måske vil du tilbyde det til kundemøder. Uanset hvad anledningen er, så falder slik med logo altid i god smag hos den, som modtager det. Slik er altid en god samtalestarter, som samtidig giver et statement omkring dit firma.

Nogle gange kan det også være svært at fange potentielle kunders opmærksomhed, særligt fordi tid i dag er en mangelvare for de fleste, der har travlt med at få arbejdslivet og hverdagen til at fungere. Det kan derfor være en udfordring at vinde tid til at kunne vise, forklare eller uddybe sit koncept eller produkt. Slik med logo er derfor super løsning, da de færreste siger «nej tak» til at modtage gratis slik. Hvis du derfor er på messe, eller har en udgående aktivitet i et center eller i gadebilledet, kan du friste med en pose lækre chokolader eller vingummi.

De søde sager er specielt noget børn er ekstra vilde med, hvilket automatisk også lokker forældrene hen til din stand. Når forældrenes børn eller forældrene selv modtager denne reklamegave, bliver de fleste som regel meget smigret og taknemmelige. Det kan dermed resultere i, at dine medarbejdere får lidt taletid til at forklare deres budskab, koncept eller et nyt produkt. I bedste fald kan det give anledning til at erobre nye kunder eller at kunne sprede budskabet om dit kerneprodukt.

Slik som reklameartikel

Danmark er et af de lande, som spiser mest slik på verdensplan pr.indbygger. Vi er faktisk kun lige overgået af vores naboer – Finland. Du vil derfor vinde de fleste medarbejderes, samarbejdspartneres eller potentielle kunders hjerter, hvis du kan tilbyde dem reklameslik. Derudover er reklameslik et effektivt værktøj til samtidig at skabe synlighed for din virksomhed. Du får dermed en effektiv og billig måde at glæde dine kunder på.

Hos TopSupplies hjælper vi hvert år adskillige firmaer med at brande deres budskaber. En af måderne vi gør det på er bl.a. gennem logotryk på bolcher, vingummiposer, chokolader og mange flere.

Mange firmaer ser en fordel i at tilbyde slik til gæster, kunder og potentielle kunder, da det er en velsmagende ekstra gestus. Det efterlader et godt indtryk, og så er det samtidig en reklameartikel som er med til at påminde kunder om dit firma. Reklameslik giver dig forskellige muligheder. Tilpas indpakningen dit logo, budskab og de farver, som kendetegner firmaets profil – det giver dit firma ekstra synlighed, især når indpakningen tages med videre.

Ejer du en webshop, så har du en glimrende mulighed for at sende en glædelig lille overraskelse med i pakken. Nogle gange så er det de helt små ting, som er med til at gøre en ekstra forskel – slik med logo gør netop dét.

Få hjælp til reklameslik og bestil allerede i dag

Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på en bestemt slags slik. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til reklameslik, men vi har dog et minimumskrav for antal styks for at sætte produktionen i gang.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.