Muleposer til alle anledninger – mere end bare en reklameartikel

Muleposer i mange varianter

Hos TopSupplies har vi samlet en række forskellige muleposer af høj kvalitet. Vi har både et udvalg af poser fremstillet i bomuld, økologisk bomuld og i filt. Bomuld er et naturprodukt og muleposer er et godt produkt til, at udvise omtanke for miljøet og bæredygtighed. Er du nysgerrig på det miljøvenlige valg, kan du overveje vores udvalg af miljøvenlige poser med logo.

Muleposer kan både leveres i naturfarvet materiale eller indfarvet efter jeres ønsker. Hvad enten valget falder på en klassisk mulepose eller en moderne indkøbspose, så tilbyder vi nogle af markedets bedste muleposer forhandlet til konkurrencedygtige priser – alle omkostninger inkluderet.

Hos TopSupplies har vi et spændende og stort udvalg af forskellige muleposer, hvorpå du kan få trykt dit logo. Vi har samlet et udvalg af kvalitetsposer med både en lille og store hank. Poserne fås i forskellige størrelser og farver, så det passer til din virksomheds visuelle identitet.

Udover muleposer finder du desuden også gymnastikposer, papirsposer, shopping poser og mange flere – alle med logotryk lige efter jeres smag.

Grønnere verden – vælg de miljøvenlige muleposer

Danmark er et af de lande, der bestræber sig på at være de førende inden for en grønnere omstilling. Når man snakker om poser, er især plastik en af de helt store udfordringer, som er svært nedbrydeligt. Der er næsten ingen grænser for bæredygtighed. Muleposer bliver lavet af alt mellem PET-flasker til genvundet bomuld. Ved at vælge en bæredygtig mulepose, sender du et fedt signal om en grønnere tankegang ved at brande jeres logo på disse praktiske og smarte muleposer. 

Hos TopSupplies oplever vi en stigende trend for bæredygtige og økologiske løsninger. Flere virksomheder tager det aktive valg, og vælger netop miljøvenlige muleposer med logo for at signalere deres støtte og opbakning til bæredygtige løsninger. Det er samtidig en god reklamesøjle for virksomheden, da det er et klogt og vellidt budskab at sende til kunder og generelt omverdenen, at jeres virksomhed stolt støtter målet om en grønnere verden.

Populær og effektiv reklameform

Muleposen er et godt alternativ til øvrige typer poser. De er virkelig holdbare og genanvendes derfor utallige gange, hvilket er godt for miljøet, men især også for eksponering af dit brand. Muleposer i bomuld er blevet utroligt populære, og er en nem synlig reklame for virksomheder eller budskab i flere henseender. Poserne har en stor trykflade, og dermed er det uundgåeligt, at dit logo ikke bliver set – selv på lang afstand.

Hos TopSupplies har vi sørget for at muleposerne kan genbruges flere gange. Muleposer vi har lavet til kunder for år tilbage, bliver stadig brugt og vist frem i gadebilledet den dag i dag. Du kan derfor få reklame hver gang poserne tages i brug. Det kan være, når der skal handles, når man skal på stranden, på shoppingtur eller andet. Det betyder samtidig også, at du får en bæredygtig reklameartikel, som ikke bare smides ud efter en enkelt gang. Reklameværdien er således i top for jeres virksomhed.

Muleposer er mere end en reklameartikel

Muleposer har ikke bare en god reklameværdi for din virksomhed, men de er også super praktiske. De kan benyttes til brug i butikker, på messer, konferencer, events, som gaveposer eller som let taske til overnatning. Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad muleposer kan bruges til. Ved at give dem væk til personalet, kunder eller samarbejdspartnere, får du ikke kun markedsført dit firma eller budskab, men du giver den enkelte person en praktisk, stilfuld og brugbar pose, som kan gøre mange ting nemmere i deres hverdag f.eks. som deres nye favorit indkøbsnet eller strandtaske.

Muleposerne er derfor et godt valg, når du vil skabe ekstra opmærksomhed omkring en kampagne. Her kan muleposer med tryk forstærke firmaets budskab. Det er bare op til dig, hvordan du vil præsentere dit budskab. Du kan vælge dit logo sammen med dit slogan. Eller måske skal det kun være et kort budskab, der skal trykkes på. Det kan være en fordel, hvis der vælges en trykfarve, der matcher firmaets DNA og brand. Det gør det nemmere at genkende jer, og muleposerne med tryk er med til at skabe en rød tråd i jeres markedsføring.

Få hjælp til reklamemuleposer og bestil allerede i dag

Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på en bestemt volumen af muleposer. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til reklamemuleposer, men vi har dog et minimumskrav for antal styks for at sætte produktionen i gang.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.