Julekalendere fyldt med lækker chokolade – i brander og designer dem lige som i ønsker..

En hyggelig julehilsen til medarbejdere eller kunder..

Julen er en helt særlig højtid i Danmark. Det er den tid på året, hvor familien, venner og de nærmeste samles til mindeværdige oplevelser i selskab med hinanden. Det er en højtid, hvor der hygges, festes og der bliver skabt intime stunder med hinanden. Julen er typisk forbundet med en tid, hvor det handler om at give. Give sin opmærksomhed, give sin kærlighed og ikke mindst vise omsorg for sine nærmeste. Det gælder både privat men også for de virksomheder, der ønsker at tilkendegive deres ydmyge taknemlighed og støtte til deres medarbejdere.

Hvis du derfor mangler inspiration til julegaver til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, er du kommet til det helt rette sted. Du har nu mulighed for at forære en julekalender i eget design med mange forskellige chokoladevarianter som julegave. Fordelen ved en julekalender er, at det er noget, man kan have glæde af hver dag eller hver søndag, når der bliver tændt lys i adventskransen derhjemme.

Forær en julekalender og sæt jeres personlige præg

For nogle år tilbage var det oftest kun mindre børn og unge, der fik julekalendere, men i dag er der både julekalendere til børn og voksne. Du kan i dag vælge mellem mange forskellige julekalendere, hvilket giver dig mulighed for at gøre dem personlige.

Hos TopSupplies tilbyder vi dig muligheden for at designe din egen julekalender. Det giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på en julehilsen i forbindelse med årets julegave. Her kan det være aktuelt med et fællesbillede af alle medarbejdere på forsiden eller bagsiden af julekalenderen med en personlig hilsen. Det kan også være en “takke-gave” til virksomhedens kunder eller samarbejdspartnere, hvor du har lavet en “time-frame” over året der gik.

Få styr på firmaets julegave hos TopSupplies

Det er ikke altid lige nemt at skulle vælge en firmagave, der henvender sig til alle firmaets medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Derfor har vi hos TopSupplies gjort det svære valg nemmere for dig. Vi har nemlig samlet et spændende og personligt udvalg af julegaveidéer, der falder i god jord uanset alder og køn på arbejdspladsen. Alle elsker chokolade! Hvorfor så ikke gøre det personligt ved at forkæle dine medarbejdere og samarbejdspartnere med en julekalender i eget design. Her kan du vælge at fylde den op med kvalitetschokolade af flere varianter.

Af andre populære firmajulegaver oplever vi særligt en stor forespørgsel på julekurve med logo, skrabekalendere med logo samt andre julegaveideer i eget design 

Hvilke firmajulegaver hitter i år?

Hvert år opstår der nye trends, der hitter blandt både unge og voksne. Trods det er der altid helt særlige julegaver, der hitter hvert eneste år. Hvorfor ikke tage det sikre valg som falder i god jord som f.eks. julekalendere samt julekurve med chokolade, vin, øl og andre lækkerier.

Du kan også lave en mere personlig gave, der kan være nyttig i hjemmet som et vinsæt med firmaets logo, en bluetooth speaker med din reklame eller en powerbank med en personlig julehilsen.

Uanset hvilken julegave du vælger til dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder, kan du hos TopSupplies designe den frit, som du ønsker. Vi har gennem årene samarbejdet med leverandører af julegaver, der værner om kvaliteten, og et resultat der holder i mange år frem. Du får dermed en glad medarbejder eller kunde, der samtidig skaber synlighed og reklame for din virksomhed i hele produktets levetid.

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte firmajulegave?

Der er et utal af muligheder og løsninger for at designe den helt perfekte julegave til dit formål. Det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvad der vil have den bedste effekt og reklameværdi for din virksomhed. Vi er derfor klar til at assistere og hjælpe videre i processen på bedste og ærlig vis.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.