Farvel til bakterier og goddag til god håndhygiejne med håndgele

God håndhygiejne

Håndgele med logo er et godt supplement til at vaske dine hænder, når du ikke har mulighed for det. Den har fundet vejen til de danske arbejdspladser og private hjem i løbet af de seneste par år og specielt i år. Der tales meget om håndhygiejne og håndgele i disse dage i forbindelse med at forhindrer Corona virus i at brede sig. Smitten kan ske via hænder, så det er vigtigt at alle mindsker risikoen for at bære virussen og spritter af så ofte som muligt.

Fordele ved håndsprit med logo

Det er en god ide at anvende og have håndsprit lige ved hånden, når man f.eks. skal have fysisk kontakt med andre, har benyttet offentlige toiletter eller inden tilberedning af mad. Det er derfor væsentligt i denne tid at have en håndgele i tasken, så du altid har den til rådighed til at minimere bakterier og beskytte dig selv. Håndgele dræber de mikroorganismer, man midlertidigt er blevet udsat for. Bakterierne dræbes, når du anvender håndsprit, hvilken kan være med til at mindske sygdom hos dig og dine nærmeste samt kollegaer.

Håndgele med logo kan derfor være reklamegaven, du kan give på messer, til møder, til events eller andet, hvor det er vigtigt at håndhygiejnen er i top. Med logo på håndgeleen, vil kunden nemmere huske dit brand og sætte pris på jeres omtanke i denne tid. Det er her, reklamegaver kan have stor værdi for en virksomhed. Når din håndgele med logo er i brug, får du eksponering hver gang, netop fordi du gide vist har valgt et design i din virksomheds farver, hvilket kun gør det nemmere at se, at den er fra jer.

Forskellig størrelse og form af håndgele.

Hånddesinfektion fås primært i gel form og flydende form uden forskel på den kvalitetsmæssigt. Dog er den i gel form lidt lettere at styre. Hos TopSupplies har vi utallige af forskellige størrelser og former af håndgele, om du er interesseret i en automatisk dispenser, håndgele med pumpe, håndgele med nøglering, i sprayform eller andre, så har du rig mulighed for at skaffe dig den håndgele, som er mest tiltalende. Er man flere brugere og ønsker en fast station med håndgele, så er vores håndstande med logo perfekt til denne anledning. Håndgele er kommet for at blive, og derfor er der også behov for at have et særskilt sted til flaskerne, så de ikke er i vejen eller ikke ses. En håndgele stander er ikke til at misse og med jeres logo på, bliver det tydeligt for enhver, at I tænker på hygiejnen og andres velbefindende. Hos TopSupplies er alle håndgeleer er forhandlet til konkurrencedygtige priser – alle omkostninger inkluderet.

Logo på håndsprit – en effektiv og populær reklameartikel

Håndgele med logo er en reklamegave, der kun kan give positive associationer til dit brand. Du har mulighed for at danne en direkte relation til din målgruppe, når du uddeler disse fede reklamegaver, hvilket automatisk er med til at styrke det indtryk, man kan give af virksomheden. Det er derfor et must at få trykt et logo på håndgele så kunder bliver hjulpet på vej og nemmere kan genkalde sig ens brand. Samtidigt efterlader det også et professionelt indtryk, da det viser, at man har tænkt over selv de små detaljer til mødet, middagen, messer eller andet. På den måde skaber man en rød tråd i den markedsføring, man laver, da jeres logo går igen på selv de mindste ting, som en håndgele er.

Få hjælp til reklamehåndgele og bestil allerede i dag

Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på en bestemt volumen af håndgele. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til reklamehåndgele, men vi har dog et minimumskrav for antal styks for at sætte produktionen i gang.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.