Bliv set i mørket – reflekser med Logo?

Vi er allerede kommet gennem en tredjedel af efteråret og snart går vi mørket i møde. Morgenerne er mørkere og eftermiddagene ligeså. Vi bevæger os ofte i trafikken på vej i skole og på arbejde og rigtig mange af os gør det på cykler eller gåben.  Med mørket følger et dårligere syn for alle i gadebilledet. Herunder ogsåbilister. Bilisterne er opmærksomme på hinanden ved hjælp af lygter, men mindst lige så vigtigt, ved hjælp af reflekser. For at de også skal kunne se os andre, er det derfor vigtigt, at vi også gør opmærksom på os selv. Det gør vi bedst med reflekser.

Stik ud i mørket og bliv set med en refleksvest

Hvad enten det er, når du bevæger dig i trafikken eller vandrer i skoven. Uanset om du går aftentur med hunden eller tager børnene med ud på en sen eftermiddags cykeltur. Gør det samme for jeres medarbejdere, kollegaer og kunder. Mens I gør det sikrere for dem at bevæge sig i mørket, gør I, som virksomhed også jer selv bemærket.

Råb lydløst op med jeres logo på vores reflekser og refleksveste

Vi har flere at vælge mellem. Refleksvestene findes både til børn og voksne og i forskellige varianter og farver. Vi har ligeledes reflekser i adskillige varianter. Vi har blandt andet slapwraps, der er perfekte til at slå om anklen inden du sætter dig op på cyklen. Så holder du samtidig bukserne tæt og væk fra de konstant roterende tandhjul, der ofte river hul i bukserne. Ellers har vi også dem med nøgleringe eller hangere, så de er nemme at sætte på tøjet eller tasken.

I kan også vælge begge dele og få endnu flere med, så I beskytter jeres børn på mange flere måder. Vi har nemlig også et helt sæt, der inkluderer refleksvest, gymnastikpose, refleksnøglering, refleks slapwrap og et refleks klistermærke.

Andre produkter med reflekser

Vi har også andre produkter med reflekser. Eksempelvis har vi sportsarmbånd til mobilen med reflekskant eller kasketter med refleksstriber i begge sider. Flere af vores veste er EN 1150 certificerede, hvilket betyder at det er beskyttelsesbeklædning, der er synlig i ikke arbejdsmæssig brug. Såkaldte personflekser. Desuden har vi veste der er EN ISO 20471 certificerede – disse veste er beskyttelsesbeklædning, der er synlig i høj-risikoområder.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.