Bæredygtighed er det nye sort…

Danmark går forrest i innovative miljøvenlige løsninger..

Vi skal passe på vores planet. Det er blandt andet derfor, at bæredygtighed og miljøvenlige løsninger er blevet mere og mere populære med tiden. Det er et område, der med tiden har fået større fokus og opmærksomhed, hvorfor vi blandt andet møder det i debatter og de klimaændringer, vi ofte hører om. Det er generelt noget, vi i Danmark bekymrer os om, hvorfor vi også er et af de lande, som bestræber os på at går forrest i innovative løsninger, der er miljøvenlige.

Bæredygtighed handler i bund og grund om at passe bedre på jordens ressourcer samt vores miljø. Det kan vi gøre gennem aktive valg, og løsninger der tilgodeser mindre forurening, så vi passer på naturen, og de begrænsede ressourcer vi har ved at genanvende produkter og materialer. En af de helt store udfordringer er bl.a. plastik, som vi har svært ved at nedbryde igen. Vi ser derfor flere detailkæder og butikker tilbyde deres kunder miljøvenlige poser med logo for at signalere deres støtte og opbakning til bæredygtige løsninger. Det er samtidig en god reklamesøjle for virksomheden, da det er et klogt og vellidt signal at sende til andre forbipasserende eller generelt i bybilledet.

Hos TopSupplies tilbyder vi et stort udvalg af miljøvenlige løsninger for virksomheder, når de ønsker at skabe reklame og synlighed omkring deres virksomhed gennem reklameartikler. Her har vi blandt andet et stort udvalg af miljøvenlige poser i forskellige farver og varianter, som du kan designe fra bunden efter ønsker og behov.

Vi investerer i bæredygtige tiltag – “Danmark planter træer”

Hos TopSupplies støtter vi “Danmark planter træer”. Det er et positivt initiativ ift. at plante flere træer og dermed udvide de danske skovarealer. Projektet er en essentiel indsats ift. at reducere vores CO2-niveau, og vi er derfor også 2019-sponsorer. Derudover tilbyder vi også vores egne kunder og samarbejdspartnere over 330 bæredygtige reklameartikler, da det er med til at støtte op omkring bæredygtige tiltag i hverdagen.

Bæredygtige reklameartikler vinder tillid og kunder

Når du skal vælge en reklamegave til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere er det først og fremmest væsentligt, at den er nyttig. På den måde får du en effektiv reklameværdi, som både tilgodeser virksomheden samt kundens behov.

Ved at du som virksomhed aktivt tager valg, som er miljøvenlige eller bæredygtige, sender du et klart signal til dine potentielle kunder om, at de handler med en virksomhed, der viser overskud til at tænke på miljøet og til den næste generation. Det er blandt andet noget, som kan være afgørende for en kunde for at træffe den endelige beslutning, når de skal handle dine ydelser eller produkter. For flere og flere dansker har det nemlig stor betydning, hvordan det danske landbrug behandler dyrene eller, hvordan der ellers bliver taget ansvar for miljøet, hvorfor vi ser en stigende trend for økologi og bæredygtige løsninger.

På vores shop kan du vælge mellem Danmarks stærkeste udvalg af miljøbevidste reklameartikler som f.eks. miljøbevidste kuglepenne, muleposer, notesbøger eller termokrus. Her kan du vælge at gøre en indsats for miljøet samtidig med, at det skaber reklame og synlighed om din virksomheds kerneværdier. Det vinder både tillid og i sidste ende kunder – selv de mindste detaljer, kan have en stor betydning for dine potentielle kunder.

Hvilke miljøbevidste reklameartikler matcher med din virksomhed?

Der er et utal af muligheder og løsninger, når det kommer til miljøbevidste produkter. Det kan derfor være en fordel at overveje, hvad formålet er med reklameværdien, samt i hvilken sammenhæng du har tænkt at bruge reklameartiklerne. Hvis du mangler inspiration eller idéer til, hvilken løsning der vil skabe mest værdi for både din virksomhed og dine kunder, kan du altid kontakte vores serviceminded personale. Her bliver du mødt af en faglig kompetent medarbejder, der er klar til vejlede dig med udgangspunkt i dine ønsker og idéer.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.