Kuglepenne med firmalogo hitter stadig…

Styrk dit brand – Kuglepenne med logo

Til trods for at vi er udstyret med computere, smartphones og andre elektriske enheder, så er kuglepenne stadig et af de mest brugte stykker værktøj i dagens Danmark. En kuglepen har kun én funktion, men den gør livet lettere i en travl hverdag. Den er god at have ved hånden, når der skal laves huskelister eller skrives en kort besked eller note til kollega eller familiemedlem. De findes i et væld at typer, farver og materialer.

Kuglepenne med logo er en klassiker

Når det kommer til reklameartikler eller reklamegaver er kuglepenne med logo en klassiker. Der har været en trend ift. kuglepenne de sidste mange år, og den fortsætter kun med at vokse, til trods for at alt bliver digitaliseret i dag. Du kan vælge mellem professionelle, børnevenlige, miljøvenlige og eksklusive kuglepenne. Det er vigtigt at overveje, hvad du ønsker kunden skal opleve, når de får netop jeres kuglepen i hånden.

En kuglepen med logo varierer i prisen, alt efter hvilken variant og kvalitet du ønsker at gå efter. Vil du nå bredt ud, kan en prisbillig kuglepen være at foretrække. Du vil give kunden et førstehåndsindtryk af din virksomhed gennem denne reklame-kuglepen, så det kan derfor være en god idé at overveje, om du ønsker at gå med den helt prisbillige løsning.

Vælg en miljøvenlig kuglepen

Ved at vælge en miljøbevidst kuglepen, vil du gøre et særligt indtryk. Ved at tænke miljøvenlighed ind i de mindste detaljer som en kuglepen, kan du vinde tillid til dine egne produkter og ydelser. Desuden er det et yderst populært emne.

Det kan også være at du hellere vil have en mere stilig kuglepen i metal, eller en i plastik i en sprælsk farve. Det er også muligt at få kuglepenne hvor man selv designer clip.

Med alle de elektroniske enheder der findes i dag, har vi selvfølgelig også kuglepenne med stylus touch penne til brug til din IPad, tablet Mac eller PC.

Ved at være opmærksom på den farve eller flere farver, du vælger at kuglepennene skal være, kan du styrke virksomhedens brand og identitet. Det kan du blandt andet gøre ved at vælge en farve, der matcher virksomhedens visuelle identitet.

Hvilken kuglepen skal i vælge ?

Hvis det er en reklamegave til dit personale eller samarbejdspartnere, kan det være en god ide at vælge en mere eksklusiv kuglepen, måske med tilhørende æske, for at give det bedste indtryk af virksomheden.

Der findes mange forskellige modeller, typer og farver af kuglepenne, så du kan sætte dit personlige præg. Vi har et udvalg af kuglepenne med clipskuglepenne i trækuglepenne i metalkuglepenne i plastik og miljøvenlige kuglepenne. En kuglepen med firmalogo kan derfor designes og produceres præcis så det afspejler din virksomhed, navn eller koncept. Det er med til at profilere din virksomhed og skabe eksponering, når du er ude til kundemøder, messer eller har aktiviteter indenfor og udenfor kontoret.09

Kuglepenne er mere end en reklameartikel

Kuglepenne med logo er ikke kun en reklameartikel for din virksomhed, så er det først og fremmest et vigtigt skriveredskab. Derfor har vi nøje udvalgt vores kuglepenne, så de er af høj standard. De skal være behagelige at holde på, lækre at se på og gode at skrive med. Når der printes logo på kuglepenne, afspejler det også virksomhedens professionelle indtryk. I vores sortiment af reklamekuglepenne kan du vælge mellem alle forskellige farver. På denne måde kan du vælge at designe en klassisk og stilren kuglepen eller en mere markant for at skabe blikfang hos kunderne.

Hos TopSupplies finder du et stort sortiment af forskellige kuglepenne, plast, metal eller miljøvenlige, hvor du kan få din reklame, logo eller budskab på. Det giver dig mulighed for at vælge en kuglepen, der passer til netop din virksomhedsprofil, markedsføringskampagne eller et særligt event.

Hos TopSupplies kan du forvente en skarp og konkurrencedygtig pris på alle vores kuglepenne med logo. Vi har listet en pris på alle produkter, hvor vi har indregnet alle udgifter, afgifter og fragtomkostninger, der er forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Det betyder, at når du lægger din vare i kurven, har du en pris, hvor ALT er inkluderet.

Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Få hjælp til reklamekuglepenne

Vi har sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du måtte have spørgsmål til et af vores produkter. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til reklamekuglepenne, men vi har dog et minimumskrav for antal styks for at sætte produktionen i gang.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.